Landing page

Ordbog: Landing page

[target side, target page, ankomstside ]

Landing page eller target side, er betegnelsen for den side du leder besøgende ind på via annoncering.

Når du laver en Google Adwords kampagne, bør denne sættes op sådan at du leder de besøgende ind på en side som er specifik for din annonce og det keyword, som trigger annoncen. Dels skal din landing page omhandle det aktuelle keyword, dels skal din landing page gøre det let forbrugeren at gøre det du ønsker vedkommende skal gøre.

Et eksempel kan være et rejsebureau som annoncerer for flybilletter til New York. Den side folk kommer til når de klikker på annoncen er landing page eller target side og denne skal omhandle New York og også gerne have en form hvor brugeren direkte kan finde flybilletter til New York.

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!