Keywords

Ordbog: Keywords

[nøgleord, keyword, nøgleordsfraser, søgeord]

Keywords - eller nøgleord på dansk - er de ord og fraser som er relevante for dit website. Keywords er de ord din målgruppe anvender i søgemaskinerne, for at finde det du tilbyder.

Inden du går i gang med at søgemaskine-optimere dit website skal du finde ud af hvilke keywords din målgruppe anvender.

Det er vigtigt at du anvender den samme terminologi som din målgruppe. Det nytter ikke noget at du hårdnakket kalder det "kontanthjælp" hvis din målgruppe søger på " bistandshjælp" - selvom det betyder det samme, vil de aldrig finde dig.

Ord der starter med: K

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!