Jubii

Ordbog: Jubii

[jubi, jubbii]

Jubii er en af Danmarks største portaler, katalog og søgemaskine. Jubii ejes i dag af Lycos og er således en del af dette verdensomspændende netværk af portaler og søgemaskiner.

Jubii blev oprindeligt startet tilbage i Internettets spæde barndom af tre yngre fyre der brændte for Internet - Henrik Sørensen, Martin Thorborg og Kasper Larsen.

På samme måde som Yahoo i USA, tog også Jubii udgansgspunkt i opbygningen af et katalog over de bedste sider. Dengang var det ikke så svært for der var ikke så mange gode sider, men snart skulle det vise sig at blive en stor opgave.

Som tiden er gået, har Jubii - som også Yahoo og de andre tidlige kataloger, valgt at få flere og flere community- og portal-tjenester i tillæg til søgefaciliteterne.

Søgning er stadig et vigtigt område på Jubii, og består i dag af 3 forskellige søgemaskiner: Jubii's katalog, Jubii's Super Søger, og Jubii's Globale søgning.

Jubii's almindelige søgning (katalog)
Jubii Super Søger (Dansk robot)
Jubii global søgning (international robot)

Kataloget opbygger Jubii selv. Super-søgeren leveres af det danske firma Ankiro og den globale søgning leveres af FAST.

Ord der starter med: J

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!