JavaScript

Ordbog: JavaScript

[java script, javascript kode, java script kode]

JavaScript er et simpelt kode-sprog der først og fremmest anvendes til klientbaseret scripting i browsere. JavaScript eksekveres ikke af søgemaskinerne.

JavaScript skal ikke forveksles med Java, der er et langt tungere og mere avanceret programmeringssprog. JavaScript kan kun klare mindre opgaver, men har til gengæld den særlige fordel at koden kan afvikles direkte i de fleste moderne browsere uden først at skulle compileres.

JavaScript læses som sagt, normalt ikke af søgemaskinerne. Du skal derfor aldrig placere information i et JavaScript som du vil have søgemaskinerne til at læse. Dette gælder i særlig grad navigerings-links. Hvis du anvender dynamisk HTML (DHTML) i din navigering bruger du JavaScript, og dermed udelukker du søgemaskinerne fra at finde rundt på dit website.

Sørg for at søgemaskinerne har nogle almindelige HTML-baserede links de kan følge.

Ord der starter med: J

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!