Java

Ordbog: Java

[java programmering, java kode]

Java er et avanceret programmeringssprog på højt niveau, der kan sammenlignes med andre tunge sprog som C og C++

Java skal ikke forveksles med JavaScript der er et simpelt kode-sprog til klientbaseret scripting. Java er derimod et tungt og omfattende programmeringssprog, der mere ligner C og C++ end JavaScript.

Java har været meget brugt på Nettet til såkaldte JavaAppletter, der er små programmer der afvikles på klientens maskine. Det bruges f.eks. til dynamiske navigationer eller animationer. I dag anvendes Flash dog oftere til den slags, da det er væsentligt lettere at udvikle i.

Java anvendes også til udvikling af serverapplikationer af forskellige slags, og i øvrigt også som platform for masser af software der intet har med Internet at gøre.

Links og tekst der optræder i JavaAppletter læses ikke af søgemaskiner. Serverprogrammer der er udviklet i Java giver ikke i sig selv problemer i søgemaskinerne - det afhænger af de sider systemet returnerer.

Ord der starter med: J

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!