Impression

Ordbog: Impression

[visninger, sidevisninger, annoncevisninger ]

Impressions betyder i Internet sammenhæng visninger. Det kan være sidevisninger eller annoncevisninger.

I betydningen sidevisninger, bruges impressions i statistikker over trafik på et website. Her tales tales om impressions, som er antallet af visninger og unique impressions som er antallet af forskellige besøgende. Et eksempel kan illustrere dette. Hvis Lone besøger et website og ser 3 sider, Lars besøger samme website og ser 4 sider og Louise besøger sitet og ser 10 sider, har websitet haft 17 impressions, men kun 3 unique impressions.

I annoncesammenhæng betyder impressions antallet af visninger af annoncen, eller rettere antallet af anmodninger om visning, da det ikke er sikkert at annoncen rent faktisk loades. I annonceringssammenhæng skelner man ikke mellem impressions og unique impressions. Bannerannoncer afregnes oftest pr 1000 impressions og kaldes CPM.

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!