Imagemap

Ordbog: Imagemap

[image map, imagemaps, image maps]

Et image map er en metode der understøttes af stort set alle nye browsere. Metoden giver dog problemer i de fleste søgemaskiner.

Med image maps kan du inddele et enkelt stykke grafik i flere felter, som kan linke til hver sin adresse (URL). Metoden bruges ofte til navigationsmenuer, klikbare landkort og lignende.

Men som sagt vil image maps give problemer i de fleste søgemaskiner. Det anbefales derfor, at du replicerer alle de links du har på dine image maps, som almindelige HTML-links (tekst), så søgemaskinerne har noget at følge. Det hjælper i øvrigt også de svagtseende, blinde og dem der surfer uden grafik.

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!