Hit

Ordbog: Hit

[hits, webhit, nethit]

Et hit kan være mange ting. I musikbranchen er et "hit" en kassesucces men i Internetbranchen har et "hit" i sig selv næsten ingen betydning.

I sammenhæng med Internet bruges udtrykket: "et hit" ofte helt forkert. Et hit er en forespørgsel til en webserver - et hit på serveren. For hvert objekt serveren bliver bedt om at returnere skabes der et hit.

På en enkelt webside er der normalt flere objekter bestående af HTML, billeder og eventuelle multimedieobjekter. Det er ikke ualmindeligt at en webside kan have 10 objekter og således skabe 10 "hits" på serveren, hver gang siden kaldes.

Så, et hit er altså en meget dårlig målestok for succes på Nettet. Et hit er alene brugbart ved tekniske analyser af serverkapacitet og tilsvarende.

Ord der starter med: H

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!