HTML

Ordbog: HTML

[Hyper Text Markup Language, htm, htmlkode, htmlkodning, htmlprogrammering]

HTML er den kode som grundlæggende set bliver til en webside, når den fortolkes af din webbrowser. Det er den kode der ligger til grund for siden.

Hvis du bruger Internet Explorer kan du se en websides HTML-kode via menuen VIS > KILDE. Hvis ikke du er vant til at kigge på kode kan det godt virke lidt forvirrende.

Men faktisk er HTML-kode ganske enkelt. HTML-kode er ikke det man kalder for et egentligt programmeringsprog. Det er et "mark up language" - det vil sige, et sprog der bruges til at formgive noget data.

Alle kan lære HTML. Det er som sagt ikke svært. Og hvis du arbejder med markedsføring i søgemaskiner kan det absolut anbefales at lære HTML helt fra grunden. Med intensiv træning kan man blive rimelig god på blot 2-4 uger.

Ord der starter med: H

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!