Google

Ordbog: Google

[gogle, goo, goog, gooogle, google.dk, google.com]

Google er en af Internettets største søgemaskiner. Dagligt bliver der søgt flere hundrede millione gange i Google.

Dermed er Google også en af de vigtigste søgemaskiner at være indekseret i og godt placeret i.

Google er blandt andet kendt for at lægge stor vægt på eksterne faktorer når websider rankes. Det inkluderer blandt andet indgående og udgående links til dit websites - såkaldt linkpopularitet.

Som med de fleste andre søgemaskiner skal du ikke tilmelde dit website i Google. Du skal i stedet sørge for at dit website kan findes i kataloger som dMoz (ODP) og Yahoo og iøvrigt har masser af links fra andre relevante websites.

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!