Frames

Ordbog: Frames

[rammer, frame]

Med frames kan du inddele dit website i flere uafhængige vinduer. Frames virker i de fleste moderne browsere men giver ofte problemer i søgemaskinerne.

Frames giver ikke bare problemer for søgemaskinerne. Også almindelige mennesker med almindelige browsere kan have svært ved at udføre visse almindelige funktioner, som f.eks. print, bookmark o.lign.

Du kan læse mere om usability problemer med frames i Jacob Nielsen's artikkel: "Why frames suck (most of the time)".

problemet er grundlæggende set, at man med et frame-baseret website normalt ikke kan linke til eller bookmarke bestemte undersider. Så selvom søgemaskinerne måske godt kunne frem til dem, og gør det, så kan de ikke linke tilbage til siderne så de fremstår på den rigtige måde i det originale frameset. Så derfor er de meget naturligt lidt tilbageholdende i forhold til websites der bruger frames.

Ord der starter med: F

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!