Flash

Ordbog: Flash

[SWF, flashfiler, flash filer]

Flash er et multimedieformat der specielt er velegnet til grafiske præsentationer, animationer og spil på Internettet. Det fylder ikke ret meget, er flot og let at arbejde med. Med desværre giver det også problemer i søgemaskinerne.

Flash er som sagt først og fremmest lavet som en metode til flotte præsentationer - ikke tekstrige præsentationer. Man kan naturligvis sagtens bruge tekster i sine Flash film men det er bare ikke det der er hovedvægten i det Flash der produceres.

Derfor har det heller ikke været så vigtigt for søgemaskinerne at forsøge, at indeksere Flash-filer. Søgemaskinerne skal nemlig bruge noget tekst, for at matche det folk søger efter - som jo også bare er tekst. Et website uden tekst kan søgemaskinerne ikke finde ud af at forstå.

I den seneste tid har der været noget samarbejde mellem flere af de store søgemaskiner og Macromedia som står bag Flash-formatet. Det skulle gerne betyde at Flash bliver tilpasset, så det bliver lettere for søgemaskinerne at indeksere det.

Så fremover vil det måske blive lettere at få Flash websites indekseret i søgemaskinerne. Indtil videre må du dog indstille dig på, at indholdet i dine Flash filer - i det store hele - ikke vil blive læst af søgemaskinerne - og dermed fundet i søgemaskinerne.

Ord der starter med: F

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!