Eniro

Ordbog: Eniro

[kvasir, SOL, scandinavia online]

Eniro er det nye samlede navn for det tidligere SOL og Kvasir portaler. Dette er, og har i mange år været, en af Danmarks største portaler.

SOL - eller Scandinavia Online var en af 90'ernes store portal-satsninger. SOL var helliget portal-aktiviteter såsom games, nyheder og e-mail. Kvasir var SOL's søgemaskine. I 2002 købte den svenske forlagsvirksomhed Eniro hele SOL - både i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Eniro driver fortsat søgemaskine i alle 4 lande, og i nogle lande tillige lokale kataloger af forskellige typer. Søgemaskinen drives p.t. (jan 2007) af Google. I Danmark er standard indstillinen stillet til "Dansk søgning", men der kan også vælges at søge i det globale index.

Optimering i Eniro er således hovedsageligt et spørgsmål om en god gennemslagskræft i Google.

Ord der starter med: E

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!