E-foran

Ordbog: E-foran

[eforan]

E-foran er et sjovt fænomen, der opstod i slutningen af det tyvende århundrede. Her begyndte visse typer, oftest karakteriseret ved firkantede briller og kort sort hår, at sætte "E" foran alting.

Tilsyneladende betød det lille "E" meget. For mange af disse E-virksomheder fik en masse E-penge uden at have så meget som et E-produkt, eller endsige en håldbar forretningsmodel. Når bare der stod E-foran var der bonus ved kasse et!

Det døde så lidt igen. Men så kommer der jo altid en ny trend. Lige for tiden skal det hele helst kunne kaldes "Web 2.0" - og gerne med et permanent BETA-skilt - så ruller venture milliarderne ind :)

Ord der starter med: E

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!