Direct Hit

Ordbog: Direct Hit

[directhit]

Direct Hit er ikke i sig selv en søgemaskine, men lever (eller levede!) hovedsageligt af at levere deres service til andre søgemaskiner.

Direct Hit måler hvilke links der klikkes på i søgeresultaterne på visse søgemaskiner. De måler også om folk bliver på de sites de linker sig frem til eller ej, samt en række andre faktorer, der tilsammen skal give et billede af de mest populære links.

Denne faktor kan søgemaskioner så vælge at mikse ind i deres eksisterende algoritme, for at sætte mere fokus på det brugerne bedst kan lidt - det der klikkes meget på.

Ingen af de største søgemaskiner bruger i dag DirectHits teknologi - sådan direkte. Men alle søgemaskinerne måler hvad det er søgebrugerne klikker på. Der er dog intet der tyder på at det folk klikker på spiller væsentligt ind for rankingen af dokumeneter. Det tjener nok hovedsageligt analyseformål.

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!