CPC

Ordbog: CPC

[cost per click, pris per klik, ppc]

CPC er en forkortelse for Cost Per Click - eller pris per klik, på dansk.

CPC - Cost Per Click, bruges meget i forbindelse med online annoncering. Udtrykket hænger tæt sammen med forkortelsen PPC - Pay Per Click.

Således kaldes søgeords-annoncer som Google AdWords, Yahoo Search Marketing og MSN AdCenter ofte for "PPC-søgemaskiner" fordi der afregnes med en pris pr. klik. Når denne omkostning omtales, omtales den så, som omkostningen pr. klik - eller CPC.

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!