CPA

Ordbog: CPA

[cost per acquisition, cost per action, omkostning pr. salg, omkostninger pr. handling]

CPA er en forkortelse for Cost Per Acquisition eller Cost Per Action - eller på dansk: Omkostninger pr. Salg eller Omkostninger pr. Handling.

CPA er en model der i stigende grad anvendes til afregning af marketingkampagner. Det er der flere gode grunde til.

Dels er det meget sværre at lave snyd med CPA-aftaler, frem for CPM-eller CPC-aftaler. Det er svært at snyde med en kvallificeret handling eller et salg. Enten køber folk noget - og så er det et salg, eller også gør de ikke.

En anden god grund er, at det forpligter annoncemediet til at være mere fokuseret på hvordan det skaber de ønskede handlinger eller salg for annoncøren - ikke bare hvordan de hurtigst muligt får leveret de sidevisninger (CPM) eller kliks (CPC/PPC) som de skal levere.

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!