CMS

Ordbog: CMS

[Content Management Systems, indholdsstyring]

CMS er software der gør det let at opdatere og vedligeholde websider uden at det kræver kendskab til HTML eller anden programmering.

CMS er i dag meget udbredt i forbindelse med publicering på Internettet, da tekst og andet indhold kan publiceres decentralt (uafhængigt af en webmaster).

CMS er ofte færdige systemer som Dynamicweb, Typo3, eller Lotus Notes og de fleste CMS systemer har nogle fordele i forhold til publicering, men også nogle svagheder i forhold til SEO.

De mest udbredte svagheder er dobbelt indeksering (flere URL’er til samme indhold), styring af META kode og titler, samt dårlig Code to text ratio, da der oftest er rigtig meget kode.

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!