Blog

Ordbog: Blog

[weblog, blogger, blogging, blogs, web logs]

En blog er kort sagt en web log, en dagbog hvor emnerne dog ikke behøver at være dagens oplevelser. Karakteristisk for blogs er, at de giver læserne mulighed for at kommentere indlæg på bloggen.

Et af de mest udbredte blog systemer er WordPress, som også findes i en dansk udgave og som har et utal af prædefinerede templates, således at designet kan tilpasses næsten ethvert ønske du måtte have.

Blogging er i dag meget udbredt og der findes millioner af blogs på Nettet. Blogs er en vigtig del af ”Web 2.0” konceptet, som netop er karakteriseret ved dialog.

En blog ejer som skriver et indlæg kan modtage kommentarer og dermed vil en god blog vokse langt ud over hvad blog ejeren selv producerer.
Blog indlæg kan spredes over Nettet via RSS feeds. En blog kan, hvis den laves seriøst, have en stor og positiv effekt på din markedsføring i søgemaskiner.

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!