Backlinks

Ordbog: Backlinks

[back links, inbound links, eksterne links, IBL]

Backlinks er et engelsk udtryk for andre websites links til dit website - et backlink er med andre ord et link "tilbage" til dig.

På dansk bruger vi mest udtrykket linkpopularitet, til at beskrive mængden af backlinks til et website. Jo flere links jo højere linkpopularitet, sådan meget forenkelt sagt.

For ikke alle backlinks vægter lige meget i søgemaskinerne. Nogle backlinks giver en stor forøgelse af linkpopulariteten, som søgemaskinerne opfatter det, andre backlinks giver mindre værdi, og masser af backlinks har ingen værdi overhovedet. Det gælder f.eks. for backlinks der optræder på websider som søgemaskinerne slet ikke har indekseret.

Men backlinks er ikke kun godt i forhold til søgemaskinerne. Det er vigtigt at huske på! Backlinks giver også god direkte trafik, hvis ellers de backlinks du får er fra gode websites med masser af besøgende.

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!