Agent

Ordbog: Agent

[agent navn, agent name, agentname, agentnavn, aser agent]

En agent kan være mange ting. Når der arbejdes med søgemaskiner bruges det normalt i forbindelse med besøgende.

Når en bruger, eller en robot besøger dit website, medsendes en besked om ”agentens” navn. Agentens navn er for en browsers vedkommende navnet på browseren.

For eksempel kan agentnavnet for Internet Explorer se således ud:

Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727)

Søgemaskinernes robotter har normalt også et agent navn de medsender, når de besøger dine sider.

For eksempel bruger Googles robot navnet ”Googlebot”.

Agent-informationen gemmes i dine logfiler, så du senere kan analysere hvilke agenter der har besøgt dit website. Det kan du f.eks. bruge, hvis du vil se hvilke browsere folk anvender, eller hvis du vil se hvilke af søgemaskinernes robotter, der har været på besøg.

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!