ASP

Ordbog: ASP

[active server pages, application service provider]

ASP bruges både som forkortelse for Active Server Pages og for Application Service Provider. Det første er en metode til kodning af websites, det andet er en platform for webapplikationer.

Active Server Pages (ASP) er Microsofts svar på dynamiske websites. Det kan i mange tilfælde afløse CGI-programmer.

ASP kodes normalt i VBScript men kan også kodes i andre simple sprog. Der benyttes i høj grad indbyggede objekter i kodningen, der gør det let, selv for uøvede at lave spændende webapplikationer.

Udvikling af dynamiske websites med systemer som Microsoft’s Active Server Pages kan give problemer i søgemaskinerne.

Application Service Provider – er et firma der tilbyder programmer som afvikles på deres servere. I stedet for at du skal installere programmerne på dine maskiner og vedligeholde dem, klarer ASP’eren det for dig, og du tilgår blot programmerne over nettet.

ASP er meget almindeligt til applikationer som e-mail, udsendelse af nyhedsbreve, content management systemer og site søgemaskiner, da sådanne programmer kan være komplicerede at installere og vedligeholde selv.

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!