AJAX

Ordbog: AJAX

[Asynchronous JavaScript and XML]

Selve termen AJAX er forholdsvis ny, men teknikken bag har været tilgængelig siden IE 5.0 (1999), da XMLHttpRequest komponenten blev tilgængelig.

AJAX bygger på XMLHttpRequest, CSS, DOM, JavaScript og XML. Den vigtigste egenskab ved AJAX er at den er asynkron, hvilket betyder at der kan sendes og modtages data fra serveren uden at siden skal genindlæses.

I korte træk benyttes JavaScript til at sende anmodninger til serveren og data sendes frem og tilbage mellem server og client (browser) via XML.

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!