A/B testing

Ordbog: A/B testing

[A/B/C testing, Split test. A/B split test, A/B test ]

A/B test eller split test, som det også kaldes, er test af et enkelt element på ellers ens sider.

En A/B test gennemføres oftest for at øge konverteringerne på en target side, f.eks. den side brugeren kommer til ved at klikke på en annonce.

A/B testen udføres ved at brugerne i nogle tilfælde ankommer til side A og i andre tilfælde til side B. Siderne A og B adskiller sig fra hinanden på et enkelt punkt, f.eks. pris på varen, overskrifte eller farven på ”Læg i kurv” knappen. A/B tests kan udføres med mange sider (A/B/C…./K/L/M), det vigtige er at det er samme element der variere fra side til side.

Ud over target sider er det også almindeligt i f.eks. Adwords at lave A/B test på annoncetekster, for på den måde at finde den annoncetekst der giver flest klik.

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!