retro-dude

SEO Ordbog

Hvad er det nu lige SEO betyder? Hvad er et "hit"? Hvad er forskellen på en "user session" og en "unik bruger"? Er Java og JavaScript ikke bare det samme? Slå op i ordbogen her på deMib.com ...

Ordbogen indeholder forklaringer på en masse af de ord og begreber du vil støde på, når du arbejder med markedsføring på Internet, søgemaskineoptimering og trafikanalyse. Alle de der moderne ord som i flæng bruges i og omkring Nettet - både dem på dansk og engelsk

Ordbogen indeholder p.t. 143 ord ialt, men der tilføjes løbende nye. Hvis du synes der mangler nogle bestemte ord er du velkommen til at kontakte os.
Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!