Hvem og hvad er deMib.com?

deMib.com er et af Danmarks mest erfarne bureauer med fokus på markedsføring i søgemaskiner og sociale medier. Vi hjælper virksomheder og organisationer med at blive mere synlige i søgemaskiner som Google, Yahoo og Bing overfor de ønskede målgrupper.

Navnet "deMib" stammer fra vores kreative direktør og grundlægger Mikkel deMib Svendsen. Mikkel er anerkendt, som en af verdens førende søgemaskine-eksperter.

Men med deMib.com får du ikke bare Mikkel deMib's ekspertise - du får et helt team! Et meget erfarent og dedikeret team.

Du får altid en fast kontaktperson - en ansvarlig leder af de opgaver vi løser for dig. Men selve opgaverne løses på tværs af hele teamets forskellige ekspertiser.

Det får du med deMib.com

  • 100% fokus på markedsføring i søgemaskiner og sociale medier
  • Et team af specialister
  • 15 års professionel erfaring

Ring på 70 22 80 82 eller brug kontaktformularen - og få et godt tilbud

100% fokus på søgemaskiner og sociale medier

Vores politik har altid været udelukkende at fokusere på det, som direkte og indirekte har med markedsføring i søgemaskiner og sociale medier at gøre. Dette inkluderer i dag både organisk søgemaskineoptimering (SEO), betalte søgeordsannoncer (som Google AdWords) og sociale medier (som Facebook, YouTube og Twitter).

Vi har helt bevidst aldrig ønsket at blive et "marketing-supermarked", som mange af de større og brede bureauer. For vores erfaring er, at den slags brede bureauer aldrig bliver de bedste til komplekse håndværk, som markedsføring i søgemaskiner og sociale medier, der kræver en udpræget grad af specialiseret viden, indlevelse i mediet og engagement.

Resultatet er vi godt tilfredse med! deMib.com er i dag anerkendt på markedet, som en af de absolutte førende ekspertiser. Det gør os til et oplagt valg som samarbejdspartner, i dine bestræbelser på at blive mere synlig i søgemaskinerne og de sociale medier.

Vi har gennem tiden arbejdet med alle eksisterende metoder til optimering og afregning og vi tester løbende nye modeller. Vi kan således til enhver tid tilbyde dig de bedste løsninger - dem som skaber resultater og som er til at gennemskue for dig. Du kan læse mere om vores produkter og services her.Mikkel deMib Svendsen

Mikkel er kendt som Danmarks førende søgemaskine-ekspert. Han har siden 1997 beskæftiget sig professionelt med søgemaskiner i bred forstand.

Mikkel deMib SvendsenSom en af de eneste søgemaskineeksperter i verden har Mikkel arbejdet med både drift af søgemaskiner (som chef for søgemaskinen Kvasir), med søgemaskineteknologi (som leder af produktudviklingen på søgeteknologi virksomheden Ankiro) og som rådgiver indenfor markedsføring i søgemaskiner.

Det er i høj grad denne unikke kombination, der har gjort Mikkel til et eftertragtet navn i branchen.

Mikkel har altid brugt en stor del af sin tid på at formidle viden om markedsføring i søgemaskiner. Som forfatter står han bag 3 bøger på dansk om markedsføring i søgemaskiner. De to sidste SEO bøger er helt aktuelle og kan købes her.

Mikkel har i flere år virket aktivt som foredragsholder ved de største internationale marketingkonferencer om søgemaskiner og er i dag fast taler ved såvel Search Engine Strategies og SMX konferencerne, der er de to absolut førende arrangementer i branchen. Hvis du ønsker at booke et foredrag med Mikkel kan du kontakte os via kontaktformularen.

Du kan også følge med i Mikkels tanker og syn på branchen via hans danske blog, eller via hans ugentlige radioshow Strikepoint (på engelsk) på WebmasterRadio.FM (som nu er downloaded over 3 millioner gange!)

Gennem årene har Mikkel rådgivet store og mindre virksomheder i Europa og USA, herunder store portaler om Lycos og Zillow, store dynamiske websites som SmartPages.com, Drugtsore.com og eBay.com og virksomheder indenfor yderst konkurrenceprægede områder som rejser, helse, gambling og software. Flere danske virksomheder har også været under Mikkels kyndige behandling, herunder bl.a. Jubii, TDC, Bon A' Parte, Cofman.com mv. Du kan læse flere udtalelser fra kunder og se flere referencer her.Få et uforpligtende tilbud

Du skal blot udfylde de felter du finder relevante for din forespørgsel.

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!
Læs Mikkel deMib's blog
- flere nyheder på www.deMib.dk