Google Analytics - opsætning og optimering

Google Analytics er det mest udbredte program til måling af brugernes adfærd på dit website og effektmåling af din markedsføring. Og det bedste af det hele er, at det er helt gratis at bruge.

Vi kan hjælpe dig med en korrekt opsætning af Google Analytics på dit website og sammenkædning med din Google AdWords konto, hvis du har en sådan. Vi kan også hjælpe dig med måling af dine andre online markedsføringsaktiviteter.

Som regel vil det også være en god ide, at opsætte særlige profiler for de forskellige dele af dit website, så du bedre kan analysere de forskellige typer af aktiviteter.

Hvis du sælger direkte på websitet, eller har andre handlinger, som du ønsker at få målt - f.eks. download af produkter, brug af kontaktformular eller tilmelding til nyhedsbrev, kan vi også hjælpe med opsætningen af dette.

Google Analytics -> analyse, handlingsplan og implementering

Det er ikke nok at få lavet en masse fine Google Analytics rapporter, der viser brugernes adfærd på dit website og effekten af din markedsføring. Der skal også handles på de ting, som rapporterne kan være med til at belyse.

Vi har udviklet en effektiv proces, som omsætter Google Analytics til forbedrede forretningsresultater:

 • Google Analytics
  Første skridt er, at se på det som rapporterne viser. Er der problemer? Er der dårlige resultater? Er der muligheder, som kan udnyttes bedre? De skal identificeres og noteres.
 • Analyse
  Med udgangspunkt i de identificerede problemer eller muligheder, skal årsagerne analyseres. For det fortæller Google Analytics os ikke. Det kræver erfaring og kreativ tænkning.
 • Handlingsplan
  Når vi har fundet frem til, hvad der kan være årsagen til de problemer eller muligheder vi ser, skal der lægges en handlingsplan for hvordan de løses eller udnyttes.
 • Implementering
  Sidste skridt er, at de planlagte forbedringer implementeres på websitet, så vi kan se om det vil have den ønskede effekt.

Og så er det tilbage til punkt 1 for at se, om forbedringerne har virket som ønsket, eller om der skal gøres mere, om der er flere problemer der skal løses etc.

Denne proces bør køres med et fast interval - månedligt eller kvartalsvis, alt efter hvor mange resurser I har mulighed for at afsætte til det. Vi tilbyder at varetage dette arbejde fuldt ud eller hjælpe jeres eget team med at få sat denne proces i gang.

Andre web analytics programmer

Der findes mange andre web analytics programmer på markedet, hvoraf de fleste dog, i modsætning til Google Analytics, koster penge at bruge.

Nogle programmer er specialiseret til at undersøge særlige forhold og andre programmer har bare flere muligheder end det gratis Google Analytics.

Uanset hvilket program du anvender, eller påtænker at anvende, kan vi hjælpe dig med at effektivisere din brug af web analytics, så du får størst muligt udbytte af det.Få et uforpligtende tilbud på Google Analytics

Du skal blot udfylde de felter du finder relevante for din forespørgsel.

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!
Læs Mikkel deMib's blog
- flere nyheder på www.deMib.dk