Søgeordsannoncer og Adwords optimering

Alle de store søgemaskiner udbyder søgeordsannoncer. I Danmark er det Google's AdWords program, der har den største dækningsgrad.

Google AdWords er en hurtig og effektiv måde, at komme igang med markedsføring i søgemaskiner på. Og for de fleste virksomheder vil det kunne betale sig, at fortsætte med AdWords, selv når din investering i søgemaskineoptiering begynder at slå igennem i de "almindelige" søgeresultater.

AdWords kampagner kan og bør optimeres

Optimering af søgeordsannoncer som AdWords er mere kompleks end mange forestiller sig. Jo bedre dine kampagner optimeres jo højere dækningsgrad, lavere priser og bedre konverteringer og ROI vil du opnå. Forskellen på en god og en dårlig optimering kan være flere hundrede procent!

Vi tilbyder, at hjælpe dig med alt fra analyser, udvikling af dine strategier, opsætning, løbende optimering, administration og rapportering. Du kan frit vælge enten, at indgå en løbende aftale eller at hyre os til konkrete enkeltstående opgaver.

Fakta om Adwords optimering

 • Google Adwords virker her og nu og lige så længe du betaler
 • Effekten af Adwords kan måles meget præcist og optimeres
 • Dem der er bedst til at optimere opnår den bedste dækningsgrad, laveste klikpris og bedste ROI
 • AdWords er et auktionsbaseret annoncesystem. Priserne udvikler sig meget dynamisk

Ring på 70 22 80 82 eller brug kontaktformularen - og få et godt tilbud

Gennemsigtig afregning af din AdWords optimering

Ikke alle virksomheder er ens og ikke alle har de samme budgetter til AdWords optimering, de samme udfordringer eller behov for assistance.

Vi tilbyder derfor flere forskellige former for hjælp med optimeringen og administrationen af AdWords søgeordsannoncer, så du kan vælge det der passer dig bedst. Fælles for alle vores løsninger er, at der altid er fuld gennemsigtighed i priserne.

Løbende aftale - eller løsning af enkeltstående opgaver

Optimering og administration af søgeordsannoncer og AdWords er en løbende opgave. Vi kan tilbyde at varetage denne opgave for dig, eller blot hjælpe dig godt i gang med udvikling af strategi, opsætning og træning.

 • Timebetaling
  Mange foretrækker, at betale en fast sum hver måned for de timer, som vi har aftalt at der kan bruges på den løbende optimering, administration, rapportering. Timebetaling benyttes altid, når der er tale om løsning af enkeltstående opgaver.
 • Procentdel af "ad spend"
  Dette er en af de mest udbredte afregningsformer i mediebranchen. Det kaldes også en "bureauprovision". Der afregnes en fast procentdel af dit samlede budget til optimering og administration.

  Til forskel fra almindelig bureauprovision dækker den procentvise afregning på AdWords optimering dog også kreativ udvikling af kampagnemateriale og løbende optimering af reklametekster og budstrategier. Denne afregningsform egner sig hovedsageligt til de lidt større AdWords kampagner (over 500.000 kr. pr. år).


Få et uforpligtende tilbud på søgemaskineoptimering (SEO)

Du skal blot udfylde de felter du finder relevante for din forespørgsel.

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!
Læs Mikkel deMib's blog
- flere nyheder på www.deMib.dk